Liverpool és Klopp lázában az Augsburg

2016. február 18., 13:18 szerző: Thimm Andreas forrás: br.de / welt.de / augsburger-allgemeine.de
komment
Az FC Augsburg az Európa Liga első egyenes kiesés fordulójában a Liverpool FC-vel találkozik, melyet a német Jürgen Klopp vezetőedző irányít.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A németek türelmetlenül várják az évszázad mérkőzését, a „klub történetének csúcspontját”, ahogy azt Markus Weinzierl - az Augsburg edzője nevezte. A mérkőzés csütörtökön este 9 órakor kezdődik.

Az FCA egy órán belül adta el a "vörösök" elleni utolsó 10.000 jegyet januárban. A hideg idő ellenére az emberek az éjszakát az eladóhely előtt töltötték, akár lakókocsiban is éjszakáztak azért, hogy ott lehessenek a stadionban, mikor a Liverpool és Jürgen Klopp a pályára lép.

Az Augsburg Arena egyébként 25.000 férőhelyes. Úgy gondolják Augsburgban, hogy több mint 100.000 jegyet is el tudtak volna adni.

Az a lehetőség, hogy a Liverpool és Jürgen Klopp ellen játszhatunk, valami "hihetetlen", mondta Markus Kamenev, a rajongói klub elnöke, az "Augsburger Allgemeine" újságnak adott interjújában. Persze jó lenne a győzelem az angol elsőosztályban szereplő klub ellen, de már a játék önmaga is nagy élmény.

Thimm Andreas

2016. február 18., 13:18 szerző: Thimm Andreas forrás: br.de / welt.de / augsburger-allgemeine.de

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...