Sportvilág

2016.02.18. 12:33

Liverpool és Klopp lázában az Augsburg

Az FC Augsburg az Európa Liga első egyenes kiesés fordulójában a Liverpool FC-vel találkozik, melyet a német Jürgen Klopp vezetőedző irányít.

Thimm Andreas

A németek türelmetlenül várják az évszázad mérkőzését, a „klub történetének csúcspontját”, ahogy azt Markus Weinzierl - az Augsburg edzője nevezte. A mérkőzés csütörtökön este 9 órakor kezdődik.

Az FCA egy órán belül adta el a "vörösök" elleni utolsó 10.000 jegyet januárban. A hideg idő ellenére az emberek az éjszakát az eladóhely előtt töltötték, akár lakókocsiban is éjszakáztak azért, hogy ott lehessenek a stadionban, mikor a Liverpool és Jürgen Klopp a pályára lép.

Az Augsburg Arena egyébként 25.000 férőhelyes. Úgy gondolják Augsburgban, hogy több mint 100.000 jegyet is el tudtak volna adni.

Az a lehetőség, hogy a Liverpool és Jürgen Klopp ellen játszhatunk, valami "hihetetlen", mondta Markus Kamenev, a rajongói klub elnöke, az "Augsburger Allgemeine" újságnak adott interjújában. Persze jó lenne a győzelem az angol elsőosztályban szereplő klub ellen, de már a játék önmaga is nagy élmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!