Sportvilág

2015.01.27. 15:40

Idén is megrendezik a Magyar Úszás Napját

A Magyar Úszó Szövetség elnökségi ülésén döntött arról, hogy az idén is megrendezik a Magyar Úszás Napját, a világ legjobbjait felvonultató FINA nyíltvízi maratoni Világkupa-viadallal együtt, június 20-án.

Gallai Péter

A harmadik alkalommal esedékes balatonfüredi rendezvényen ezúttal a vállalkozó kedvű indulók a szokásos, 2021 méteres táv leúszása mellett a világ legjobb nyíltvízi versenyzőivel is találkozhatna, továbbá a magyar úszósport sztárjaival, többek között Hosszú Katinkával, Gyurta Dániellel, Bernek Péterrel és Cseh Lászlóval. Az előző két esztendőtől eltérően immár a nyíltvízi maratoni Világkupa-sorozat viadalával párhuzamosan rendezik meg a nagyszabású eseményt, ettől függetlenül az úszni vágyók ugyanolyan nevezési díjakkal számolhatnak, mint tavaly: aki április 1-ig regisztrál, annak ezer forintot kell fizetnie, ezt követően kettő, míg a helyszínen háromezer forintba kerül. A testület kitűzte az évi rendes közgyűlés időpontját, és tudomásul vette, hogy Kovács Ágnes levélben lemondott elnökségi tagságáról.

 

Címkék#úszás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!