Sportvilág

2017.05.08. 14:00

Sok munka vár még a magyar válogatottra

Dunaújváros - A magyar férfi röplabda-válogatott vasárnap Svédországban harmadszor is megmérkőzött a házigazdák legjobbjaival.

Gróf András

Svédország - Magyarország

3:0 (21, 19, 19)

Magyarország: Magyar B., Bozóki, Szabó A., Dávid Cs., Dávid Z., Nagy J., Pápai P. (liberó). Csere: Rása, Gebhardt N. Szövetségi kapitány: Juan Manuel Barrial.

Juan Manuel Barrial: - Kissé csalódott vagyok, igaz, ismét egy másik felállásban játszottunk. Ami pozitívum, hogy a nyitásaink nem voltak rosszak, valamint Török Roland, Gebhardt Norbert és a feladó-átlóként beállt Rása jól teljesített. Nagy József játékát támadásban külön kiemelném, ő volt ezúttal a csapat legjobbja. Az nyilvánvalóvá vált számomra, hogy mit kell gyakoroljunk a következő időszakban. Igen sok munka áll előttünk!

 

A magyar csapat a hazaérkezést követően Dunaújvárosban folytatja a felkészülést az észtországi világbajnoki selejtező tornára, ahol az olimpiai negyedik Oroszország, és a házigazdák mellett Montenegró, Románia és Koszovó lesz majd az ellenfél. Juan Manuel Barrial szövetségi kapitány A és B csapatra osztja játékosait, akik a dán és a svéd válogatottal mérkőznek meg május 12-14. között.

A felkészülési torna tervezett programja: Május 12., péntek 17.00 Dánia - Magyarország B, Magyarország A - Svédország (19 óra). Május 13., szombat Dánia - Svédország (16 óra), Magyarország A - Magyarország B (18 óra). Május 14., vasárnap Magyarország B - Svédország (16 óra), Dánia - Magyarország A (18 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!