Továbbjutásra készül vb-selejtezős csoportjában az U21-es férfi röplabda-válogatott

2015. január 06., 12:21 forrás: MTI
komment
A továbbjutás a célja a péntektől vasárnapig tartó nyíregyházi világbajnoki selejtezős csoportban az U21-es magyar férfi röplabda-válogatottnak.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Demeter György edző vezetésével készülő magyarok első ellenfele a lett együttes lesz, majd a görögökkel és a franciákkal mérkőznek meg. A kvartettből az első helyezett jut tovább a május 14. és 17. közötti második selejtezőkörbe.

Németh Lajos, a Magyar Röplabda Szövetség elnökségének tagja, korábbi női szövetségi kapitány a szabolcsi megyeszékhelyen tartott keddi sajtótájékoztatón elmondta, a szakmai stáb úgy készítette fel a játékosokat, hogy megnyerjék ezt a tornát.

A játékosok nagy része a tavaly tavasszal Dunaújvárosban U19-es Európa-bajnoki selejtezőt játszott csapatból került ki, közülük a Belgiumban légióskodó Pádár Krisztián tudásában nagyon bízik a szakmai stáb.

Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere közölte, a kívülről már felújított Bujtosi Szabadidő Csarnokban idén tavasszal kezdődik el a belső rekonstrukció, ősszel pedig már egy teljesen megújult sportcsarnok fogadja majd a csapatokat és a nézőket.

2015. január 06., 12:21 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...