A szerkesztő ajánlja

2015.11.24. 12:58

A facebook és a valóság

Az elmúlás legjobb ellenszere, ha felidézzük azok emlékét, akik egykor jelenlétükkel, munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy az építkezésből igazi, élhető, szerethető Dunaújváros legyen.

Várkonyi Zsolt

Ez a szellemisége a facebookon szerveződött MI, DUNAÚJVÁROSIAK csoportnak is. Tagjai azon barátaik rövid élettörténetét gyűjtik össze ebben a rovatban, akik eleddig említésre alig méltatott hivatásukat gyakorolva az elmúlt évtizedekben hozzájárultak ehhez. Sajnos a legjobb szándék mellett is történhetnek azonban olyan dolgok, amelyek nem mindenki tetszését nyerik el. Ebben a körben azonban elsődleges azok véleménye, akik a családhoz tartoznak. Így van ez Vörös György, a méltán szeretett Gyuri bácsi esetében is. Személyesen nem ismertem őt, talán pontosabb, úgy ismertem, mint ahogy sokan közülünk. Mindenkihez volt egy kedves szava, bárhol találkoztam vele, „ismeretlenül” is voltak közös témáink. Magam is méltatlannak érzem azt, hogy még ha rossz szándék nélkül is, de valótlan információk jelentek meg róla. Lapunk ellenőrizetlenül vette át ezeket. Ezért feleségétől, Vörös Györgynétől és leányától Vörös Tímeától lapunk nevében ezúton kérünk tisztelettel elnézést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!