Tudomány

2015.02.12. 19:35

Húszéves az Apple Watch

Egy-két hónapon belül az üzletekbe kerül az Apple Watch okosóra, pedig a cég már 1995-ben megjelentetett egy órát ugyanezen a néven. Csak az buta volt.

Az Apple Watchot nagyon várják a technológia iránt érdeklődők, ezért fordulhat elő, hogy a hamis prototípussal is sokakat át lehetett verni. Egy-két hónap türelem kell hozzá, és a boltokban lesz az okosóra, ezt már mindenki tudja, de azt eddig nem sokan, hogy az Apple ugyanezen a néven már kiadott egy órát. Kereken 20 éve.

Az eredeti Apple Watchot 1995-ben készítették

Jonathan Morrison videójából derül ki, hogy 1995-ben a Mac OS operációs rendszer 7.5-ös változatára frissítő felhasználók kaptak egy Apple Watchra keresztelt órát. Egy sima óra volt, amelyben az Apple régi, színes logója látható. Hullámos másodpercmutatója miatt az az érzésünk, hogy a legtöbbet gyerekeknek ajándékozták. A videó láttán a legnépszerűbb tech-videobloggerek rácsodálkoztak a két évtizede kiadott darabra.

Címkék#Apple Watch

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!