Tudomány

2012.09.22. 10:22

Íme, a kéz nélkül használható ''sperm extractor'' (videóval, 16+)

Egy kínai kórház mindent megtesz paciensei kényelme érdekében. Nemrég ugyanis a Jiangsu-i Nanjing város kórháza egy nem mindennapi szerkezetet mutatott be, melyet „sperm extractor” névre kereszteltek.

LiveInfo

A szerkezet célja, hogy segítséget nyújtson azon spermadonorok számára, akik a hagyományos módszerekkel nem boldogulnak. A masinát egy kiállításon tárták a nagyérdemű elé.

A rózsaszín, szürke és fehér szerkezet egy masszázs csővel rendelkezik, melynek magassága a felhasználó adottságaihoz igazítható. A sebesség, a frekvencia és a hőmérséklet is szabályozható a paciens igényeihez mérten. A masina tetején egy kijelző található, melyen filmet is nézhet a paciens, ha nem lenne elegendő a cél elérése érdekében a sperm extractor alap szolgáltatása.

A szerkezetet eredetileg meddőséggel küzdő páciensek számára fejlesztették ki Zhengzhou-i központi kórházban. Most már azonban bárki megvásárolhatja a sperm extractort, mely az árusító website szerint „kellemes élményt” nyújt. A kellemes élményt pedig bárki átélheti 2800 dollár ellenében.

Videó (16+):

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!