Kaliforgia 

(színes, magyarul beszélő, amerikai vígjátéksorozat, 30 perc, 2007)

01:55 - Péntek, április 21. - VIASAT3

Kaliforgia

Hank Moody Los Angelesben élő negyvenes író, aki a középkorú férfiak megannyi problémájával küszködik. A sors összehozza egy lánnyal és egy könyvvásárlóval, ami teljesen felfordítja az életét.

  • David Von Ancken , Scott Winant
  • David Duchovny , Natascha McElhone , Madeleine Martin , Evan Handler , Pamela Adlon , Madeline Zima , Damian Young , Callum Keith Rennie , Rachel Miner , Carla Gallo , Kathleen Turner , Eva Amurri , Embeth Davidtz , Peter Gallagher , Paula Marshall , Diane Farr , Carla Gugino , Stephen Tobolowsky , Rob Lowe , Addison Timlin , Fisher Stevens , Zoë Kravitz , Jason Beghe , RZA , Meagan Good , Camilla Luddington , Rick Springfield , Natalie Zea
  • Tom Kapinos , Gina Fattore , Eric Weinberg
  • Michael Weaver
  • Peggy A. Schnitzer
  • Tree Adams
  • Lou Fusaro
  • Garreth Stover
  • Shannon Mitchell , Tony Solomons , Kevin D. Ross

Leírás:

Hank, a tőzsgyökeres New York-i Los Angelesbe költözik új regényének sikerében bízva, ám a siker és csillogás még várat magára. Helyette ex-barátnője utáni sóvárgás, kamasz lánya nevelésének atyai gondjai és a kicsapongó életvitele következményei töltik ki mindennapjait. Szex, drog és rock and roll életforma ez, hiszen Hank mindkét oldaláról égeti azt a bizonyos gyertyát. Életének talán egyetlen fontos férfi szereplője barátja és egyben ügynöke, Charlie (Evan Handler), aki a felszínen Hank ellenpólusa, ám hamar róla is kiderül, hogy a látszat olykor csal és a házasság intézményének mintaegyede nem is annyira tökéletes, mint azt kezdetben gondoljuk.

Hank lánya Becca (Madeleine Martin) az egyedüli nő, aki igazán megérti a zűrös életű férfit és az egyedüli, aki elfogadja őt olyannak, amilyen és talán ezért is az egyetlen örök nő Hank életében. Hank életének fontos meghatározója Karen (Natascha McElhone), az ex-barátnő, aki kutya-macska játékot űz az íróval. Együtt élni ugyan már nem tudnak, és Karen mindent megtesz a "normális"élet elérésére, hiszen gyűrűs menyasszony és választottja egy érett férfi, akire mindenben számíthat - mondhatni Hank ellentéte. A történet harmadik lényeges női szereplője egy fiatal szirén, Mia (Madeline Zima), aki csupán egy egyéjszakás kalandnak indult Hank életében, ám annál sokkal nagyobb szerepet szánt neki a sors - és a sorozat írói. Valósággal hurrikánként söpör végig a férfi magánéletén és fenekestül felforgatja annak mindennapjait.

Vetítik:

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...