Utazó

2014.11.06. 13:16

Boldog Karácsonyi hangulatban, Kastélyban (x)

...elegáns, mégis meghitt, kristályosan csillogó, mégis barátságos, több ismeretlen együtt barátságban, boldog hangulatban, hisz az év legszebb ünnepét, a Karácsonyt, töltik a négycsillagos La Contessa Kastélyhotelben.

Karácsony akkor a legszebb, ha a táj fehérbe borul, és hatalmas pelyhekben szállingózik a hó. A hófedte bükki tájnál pedig keresve sem találhatunk szebbet, főleg, ha Szilvásváradon található méltóságteljes neobarokk kastély ünnepi pompában várja kedves Vendégeit!

A kastélyhotel halljába belépve lenyűgöző látvány nyújtanak a mennyezeten csüngő hatalmas Swarovski kristálycsillárok, mely csepp alakú kristályfüggői fényjátékot űzve minden betérőt ámulatba ejtenek. A szálloda közösségi tereiben karácsonyi dekoráció, szobáiban meleg árnyalatú, elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök garantálják a hamisítatlan ünnepi kastélyélményt és otthonos hangulatot egyaránt.

A szálloda Erzsébet Étterme kiváló ötvözete a finom főúri eleganciának és a kulináris élvezeteknek. A különös gonddal válogatott alapanyagokból készült, és a régió legízletesebb boraival kísért vacsora romantikus gyertyafény mellett mindenkit elvarázsol.  Szent este ünnepi vacsorával, a többi napon ízletes forralt borral, sült gesztenyével, kicsiknek fooró csokival gondoskodunk a melengető boldog pillanatokról.

A Kastély 650 m2-es wellness részlege különleges, domboldali elhelyezkedésének, a páratlan szépségű Bükk közelségének és két panoráma üvegfalának köszönhetően egyedülálló élményt kínál. Igazi ellazulást és feltöltődést kínál a téli hónapokban a beltéri medence, 3 szauna, melyek közül a legnagyobb a hagyományos finn szauna, a két kisebb pedig a bioszauna az alacsonyabb hőmérséklet kedvelőinek, illetve az aroma szauna a különlegességre vágyóknak. Gőzkabinunk és hammam kezelőnk további pihenésre szolgál. Karácsonyi ajánlatukban 3000,-Ft értékű ajándék wellness voucherrel is kedveskedünk!

Az ünnepi pihenés mellett önfeledt kikapcsolódásról gondoskodik szállodánk bowling és squash pályája, biliárd asztala, míg a Szalajka- völgyben egy kellemes túra mellett a síelés szépségével is megismerkedhetünk az igen kedvelt családi sípályán.

Téli táj, mesebeli kastély, ünnepi ételkínálat, aktív és pihentető téli kikapcsolódások mind-mind tökéletes ünnepi hangulatot teremtenek! Töltse nálunk családjával a szeretet ünnepét, és mi feledhetetlen élményekkel és hangulattal ajándékozzuk meg Önöket! Szerezzen családjának örök karácsonyi emlékeket!

La Contessa Kastélyhotel és Rendezvényközpont****

3348 Szilvásvárad, Park utca 6.

Tel.:+36 36 564 064

E-mail: [email protected]

Web: www.lacontessa.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!