Választás 2016

2016.06.02. 19:08

A hiteles jelölt

Dunaújváros - „Selyem József a leghitelesebb jelölt ezen az időközi választáson.

Szabó Szabolcs

Korábbi, tizennégy éves közgyűlési munkája már bizonyította, hogy számíthatnak rá a polgárok" - fogalmazott az MSZP csütörtöki, a Váci Mihály utcában tartott sajtótájékoztatóján a párt egykori elnöke, jelenlegi országgyűlési képviselője Mesterházy Attila, aki a keddi miniszterelnöki látogatásra is kitért. Mint elmondta, az itt élők érdekében reméli, hogy az Orbán Viktor által bejelentett nagyívű fejlesztések mielőbb megvalósulnak majd. Kiemelte, sajnálatos, hogy a kormányfő kedden szót sem ejtett a vasmű sorsáról és jövőjéről.

Selyem József az MSZP képviselőjelöltje, valamint Mesterházy Attila, a párt országgyűlési képviselője a Váci utcában. Fotó: Ady Géza

Selyem József elmondta, a kampány során kiderült, a választóknak elege van mind a jelenlegi kormányzó pártok, mind a helyi Fidesz ténykedéséből. Továbbra is feszítő kérdés a helyi közvilágítás ügye, valamint a Fidesz körüli botrányok.

- A 4-es választókörzetben számos sürgető probléma vár még megoldásra, ehhez szeretnénk hozzájárulni programunkkal. Nem mellékes, hogy az időközi választáson „elfogyhat" a helyi Fidesz kétharmada, amely további lehetőséget nyújt majd a helyi politikai élet érdemi változtatására - tette hozzá a jelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!