Választás 2016

2016.06.02. 18:55

A korrupció ellen

Dunaújváros - Vona Gábor pártelnök és Barta Endre képviselőjelölt vezetésével lakossági fórumra várta a polgárokat csütörtökön délután Jobbik Magyarországért Párt.

Szabó Szabolcs

A Jobbik elnöke csütörtökön délután előbb bejárást tartott a 4-es választókörzetben, majd a párt a „Valódi nemzeti konzultáció" címen futó programja keretében ellátogatott a Szent Pantaleon Kórházba, ahol találkozott az intézmény vezetésével is.

A városháza C-szárnyának előadóterme gyakorlatilag megtelt a Jobbik fórumára, amelynek moderátora Pörzse Sándor, a párt szóvivője volt.

Köszöntőjében Vona Gábor kifejtette, a vasárnapi időközi választás egy fontos állomás lehet a kormányváltás felé vezető úton. Mint fogalmazott: - A Fidesz ugyan erősnek látszik, de nem más mint egy felfújt lufi, ám ha a Jobbik a következő hónapokban és években képes lesz reményt adni az embereknek és bizonyítani, hogy hiteles kormányváltó erő, akkor igenis leváltható a jelenlegi kormánykoalíció.

Barta Endre, a Jobbik képviselőjelöltje és Vona Gábor pártelnök. Fotó: Ady Géza

Vona szerint a mai Magyarországon leginkább két kártékony folyamat ellen kell küzdeni, ezek a korrupció és az arrogancia. E feladatra pedig a Jobbik jelöltje , Barta Endre a legalkalmasabb, aki már eddig is bizonyította, hogy tisztességgel és alázattal végzi munkáját.

Barta a fórumon kifejtette, számára a képviselői pozíció nem cél, csupán eszköz arra, hogy folytassa közösségépítő és a választók érdekeit szolgáló tevékenységét.

A városháza C-szárnyában felszólalt a Jobbik új alelnöke, Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere is, aki arra kérte Barta Endrét, hogy továbbra is derítse fel és járjon a végére a városban tapasztalható korrupciós ügyeknek, hiszen a valódi elszámoltatás csak így lehetséges majd a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!