Választás 2016

2016.06.02. 19:00

A választók érdekében

Dunaújváros - A Liszt Ferenc kert 3. szám alatt tartotta soros választási sajtótájékoztatóját a Párbeszéd Magyarországért (PM) párt.

Szabó Szabolcs

A PM társelnöke, Karácsony Gergely elmondta:

- A hétvégén vélhetően Dunaújvárosra figyel majd az ország. Sajnos jelenleg e többre hivatott települést sokan a „sötétség városaként" emlegetik. Nem véletlenül, hiszen Dunaújváros egy elhibázott és korrupt közvilágítás-rekonstrukció, majd egy helyi politikust is érintő gyilkossági ügy miatt került az érdeklődés középpontjába. A vasárnapi voksoláson azonban van mód ezen változtatni, a PM jelöltje, Pappné Grabant Ilona pedig a valós választói akaratot képviselné a közgyűlésben. Karácsony kiemelte, a PM támogatta volna, hogy a baloldali pártok egy közös jelöltet indítsanak az időközi voksoláson, ám e kezdeményezés mögül több politikai szervezet is kihátrált.

Szabó Zsolt, a PM közgyűlési képviselője mellett a párt jelöltje Pappné Grabant Ilona, valamint Karácsony Gergely társelnök. Fotó: Zsedrovits Enikő

- A PM jelöltje, Pappné Grabant Ilona hangsúlyozta, programját, amelynek egyik fő eleme a társasházi tanácsadás, valamint az idősgondozás megszervezése, jól fogadták a választók, és bízik benne, hogy a városi közgyűlésben folytathatja a munkát a 4-es választókörzet fejlődéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!