Választás 2016

2016.06.02. 17:53

Összegezte a munkákat

Dunaújváros - Lassingleitner Fruzsina, a Fidesz képviselőjelöltje csütörtökön később kezdhette meg sajtótájékoztatóját, mert a Római körúti posta előtt sokan megállították. Például Varjasné Magdi Mara is, aki sorolta és köszönte az elmúlt időszak fejlesztéseit.

Körmendi Erzsébet

Lassingleitner Fruzsina összefoglalta a történéseket, onnan kezdve, hogy bejárta a körzetet és több száz lakóval beszélt a problémákról. Majd felújították, és ahol kellett kicserélték a padokat a Liszt Ferenc kertben, az új Vasmű úton és az Apáczaiban. Kutyaszemeteseket helyeztek ki a körzetben és pótolták a hiányzó hulladékgyűjtőket.

Varjasné Magdi Mara beszélgetett Lassingleitner Fruzsinával. Fotó: Zsedrovits Enikő

Az új Vasmű úton járda készült, helyenként térköves burkolattal. Befejeződött a Váci útjavítása, a Római körút 11-15-nél fa- és betonlapos járda készült, kijavították a lépcsőfokokat, és a térköves burkolat is elkészült. Az Apáczai nagy parkoló felújításával június közepére végeznek. Sikeres volt a Római óvodai napja. A képviselőjelölt hozzátette: boldoggá tette, hogy ilyen örömteli napot tölthettek el a gyerekekkel. Végül megköszönte a bizalmat és azt mondta: folytatja a megkezdett utat a körzetért, a városért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!