Vasmű

2016.10.27. 12:39

Biztonságban vagyunk - Kölcsönös együttműködés a tűzvédelem terén

Dunaújváros - A Dunaferr Létesítményi Tűzoltóság két esztendővel ezelőtt került át a VÉD-SZ Védelmi és Általános Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság szervezetébe. Az évforduló alkalmából közvetlen hangulatú ünnepséget tartottak, amelyen a vállalatvezetés és az ISD Kokszoló Kft. mellett a szakmai társszervezetek és hatóságok is képviseltették magukat.

Szirmai György

Az elmúlt két év tapasztalatairól Udvardi Sándor, a VÉD-SZ ügyvezető igazgatója tartott rövid összegzést. Felidézte, hogy a szervezeti átalakítás előkészítő szakaszában sok kérdés, aggály vetődött fel, amelyekre időközben sikerült megnyugtató válaszokat adni. Az előzetes aggodalmak ellenére talán mégsem lett fájdalmas a változás, az eltelt időben a megállapodásoknak megfelelően tudtak tevékenykedni, sikerült a kitűzött célokat elérni. Nagyon jó személyi állománnyal dolgozhatnak együtt, a technikai feltételek adottak. A Dunaferr, vállalásának megfelelően végrehajtotta a két tűzoltóautó cseréjét, és az elhelyezési körülmények javítása is megtörtént. Adottak a feltételek, hogy a szakmára, a képzésre, az oktatásra valamint a gyakorlatokra tudjanak figyelni, és lehetőség szerint tüzet ne kelljen oltani.

Hozzászólásában Serhiy Klyuchkin, az ISD Dunaferr Zrt. biztonsági és védelmi igazgatója megköszönte a VÉD-SZ Kft. vezetőinek, kollektívájának a becsületes, eredményes munkát. Hangsúlyozta, hogy a Dunaferr hosszú távú együttműködést tervez partnerével, ehhez kívánt jó egészséget, személyes biztonságot, sok sikert a tűzmegelőzési tevékenységben és minél kevesebb munkát az igazi tűzeseteknél. Ha mégis bekövetkeznek ilyen helyzetek, akkor nyugodtak lehetünk abban, hogy az itteni szakemberek képesek kezelni a problémákat, és a Dunaferr dolgozóinak élete, biztonsága jó kezekben van.További köszöntők után jóféle (de természetesen alkoholmentes) pezsgővel koccintottak a résztvevők az elért eredményekre és a további sikeres együttműködésre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!