Vasmű

2016.01.28. 15:09

Évzáró elismerések

Dunaújváros – Az ISD Dunaferr Zrt. HR- és RMS igazgatóságainak meghívott dolgozói, valamint a menedzsment tagjai közös évzáró ünnepségen vettek részt karácsony előtt a Lemezalakítómű oktatási központjában.

Az egybegyűlt vendégeket Evgeny Tankhilevich cégvezető és dr. Sevcsik Mónika HRés RMS-igazgató köszöntötte. A cégvezető megköszönte az idei évben nyújtott kiváló szakmai teljesítményt mindenkinek, majd a rövid pohárköszöntőt követően a jövő év vállalati sikereire koccintottak egymással a jelenlévők. Az ünnepségen került sor az „ISD  Dunaferr Kiváló Dolgozója” kitüntetések átadására is.

László Ferenc (balról), Tóth Antalné és Bocz András

Bocz András, az Anyagvizsgáló és Kalibráló Laboratóriumok Igazgatóságának vezetője, László Ferenc, a Gyártóegység vezetője, megbízott karbantartási igazgató és Tóth Antalné , a Reorganizációs és Management Support Igazgatóság osztályvezetője részesült a rangos elismerésben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!