Vasmű

2017.01.26. 18:55

Kitüntetések átadásával zárták az esztendőt

Dunaújváros - A vállalatcsoport kimagasló teljesítményt nyújtó dolgozói vehettek át elismerést Evgeny Tankhilevich cégvezetőtől december 16-án.

Az ISD Dunaferr Kiváló Dolgozója kitüntetésben részesült dr. Vizi Gábor, a Beruházási Igazgatóság szakértője és Csehné Kovács Ilona, a HR Igazgatóság osztályvezetője. Az ISD Dunaferr Zrt. Kiváló Dolgozója kitüntetést Komiszárné Blindu Ibolya, az RMS Igazgatóság főosztályvezetője és Györkösné Harangozó Katalin, az RMS Igazgatóság szakértője kapta meg. A díjazottakat köszöntötte dr. Sevcsik Mónika RMS- és HR-igazgató, Mucsi Zoltán, a Dunaferr Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke valamint Oláh István, a Dunaferr Ifjúsági Szervezet elnöke is.

A kitüntetettek egy csoportja (balról): Györkösné Harangozó Katalin, dr. Vízi Gábor, Komiszárné Blindu Ibolya és Csehné Kovács Ilona Fotó: ISD DUNFERR

A Szállítómű december 9-ei évzáróján többek között a Szállítómű Művi Elismerő Oklevél díjak átadása is megtörtént. Az év közben elhunyt Köller Károly kollégájuk emlékére - aki sok-sok társadalmi munkát végzett - erre a díjra ezúttal a társadalmi szervezetek jelölhették a kiválóbbnál kiválóbb kollégákat. Így Bernáth Attila, Sallai János, Magyar Zoltán és Mintál András neve került fel a dicsőségtáblára.

A Karbantartási Igazgatóság évzáróját december 16-án rendezték meg. A megjelenteket László Ferenc karbantartási igazgató üdvözölte és köszöntötte az ISD Dunaferr Kiváló Dolgozóját, Hajdók Zoltánt, az elismerő oklevélben részesülőket: Siba Erikát, valamint a csőszerelő műhely és a Skoda 160-as horizontál dolgozóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!