Vélemény

2017.08.15. 14:27

A DH egypercese - Csattanós történetem

Nem volt kétséges: első látásra szerelem! Az az áramvonalas karosszéria, az a fantasztikus belső tér és nini, még az USB-csatlakozási lehetőség is adott!

Kovács Anita

Bár a mélypiros színe miatt nem volt teljes a családi egyetértés, de végül döntött az első perctől fennálló mérhetetlen vonzalom. Így rövid időn belül a família megbecsült gépkocsijává vált a papíron hétéves, de rendkívül jó formában lévő jármű. A páratlan kényelmet adó jószág kiemelt tiszteletet érdemelt: első lépésként állapotfelvételre vitték, majd minden apró hibát kiküszöböltek, hiányosságot pótoltak, a hetente aktuális külső-belső tisztítás pedig sosem maradhatott el. Még komplett nyári gumigarnitúrát is kapott a drága, mondván, ez a járgány ezt is megérdemli.

Sajnos, minden óvintézkedés, védelem ellenére elérkezett az a bizonyos tragikus nap, amikor oldalról beledurrantottak. Előfordul. De az, hogy mindez a tulaj szeme láttára... Nos, az már fájdalmas! Pláne, ha az okozó részéről semmilyen beismerő gesztus nem érkezik a gikszer után. Helyette hárítási mechanizmusok sorával próbálja megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!