Vélemény

2017.07.28. 16:05

A DH egypercese - Ha izgalmas lesz a verseny

A Formula-1 Magyar Nagydíj mogyoródi első szabadedzésén a Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo végzett az élen.

Pekarek János

A versenyig, azaz vasárnap délután két óráig ugyan még nagyon sok idő és esemény van hátra, de az idén talán a szokásosnál is izgalmasabb lesz az F-1 egyetlen magyar eseménye. Elvégre Vettel csak egy (egyetlenegy!) ponttal vezet a világbajnoki összesítésben Hamilton előtt.

Az is igaz ugyan, hogy még a világbajnokságból is sok van hátra - de aki a magyar futamon előnyt szerez, alighanem a szezon második felében nagy lélektani fölénnyel versenyezhet.Ilyenkor mindig megfordul a fejemben, hogy nem kellene-e kimenni a pályára - de aztán elvetem a gondolatot. Nem (csak) anyagi okokból: az autóverseny tipikusan az a sportág, amit sokkal jobban lehet követni a televízió előtt, minta helyszínen.

Bár így például eleve lemond az ember az autogramokról, a sztárokkal való személyes találkozásnak még az elméleti lehetőségéről is, de nem baj.Kárpótolja érte a kényelem, és a verseny izgalmainak azonos idejű követése. Ha...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!