Vélemény

2017.07.20. 18:56

A DH egypercese - Négy negyedben

Tizennégy éven át vízilabdáztam. A szakemberek szerint ennek jelentős része inkább ezen sportág imitálásával telt, de természetesen ők látják rosszul.

Szabó Szabolcs

Tizennégy éven át vízilabdáztam. A szakemberek szerint ennek jelentős része inkább ezen sportág imitálásával telt, de természetesen ők látják rosszul, hiszen még az OB I/B-s bajnokságban is szereztem gólt egykori olimpikonok ellen. Ennyit a minden alapot nélkülöző rágalmakról. Tehát, ezen gyémántszilárdságú alapokkal felvértezve két hosszúlépés után már joggal emelkedek fel lokális kispadomról a konyhában, mint a háztömb kijelölt szövetségi kapitánya, hogy akkor a Zalánkinak inkább a rövid felsőt kellett volna lőnie akkor és ott, az olaszok ellen. Családtagjaim türelmesek, tudják, megtanulták, hogy ez a mérkőzés is csak négy negyeden át tart. Elmúlik ez is. A félmeztelen, meccsnézés közben borecetes-mustáros-mézes csirkeszárnyakat sütögető férfiember majd lenyugszik, pár napra elalszik benne a „Gerendás György-ősmotor”. Lapzártánkkal egyidőben játszott csoportdöntő mérkőzést női vízilabda-válogatottunk. Aki a helyi vízilabdapápa, Mihók Attila edzői koreográfiáin nőtt fel, annak nem lehet(ett) kérdés, hogy e derbit milyen érzelmi skálán élte át a háztömbünk Mészöly Kálmánja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!