A DH egypercese - Nem mindent, mindent is!

2017. augusztus 12., 07:30 szerző: Várkonyi Zsolt
komment
Biztosan találkoztak már olyan emberrel, aki nem csak mindent, hanem mindent is el tud intézni. Ilyen embernek születni kell!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Hogy értsék is mire gondolok. Gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy egy - egy kisebb munkát a lakásban, vagy a ház körül - bármennyire is „ezermesterek vagyunk” - többségünknek bizony szakemberrel kell elvégeztetnünk. Legyen az csap- és lefolyó szerelés, televízió, mosógép, hűtőszekrény javítás és persze a kertben egy kis járda vagy kerítés építés, hogy csak a leggyakoribbakat említsem ez esetben. (Itt most az interkontinentális kapcsolatrendszereken túlmutató megoldó kulcsokról nem ejtenék szót, az legyen majd egy másik írás témája!) Nos, mit tesz ilyenkor az ember?

Ahogy vizionáltam, szakemberhez fordul. Igen ám, de egy ilyen kis munkához nehezen találni olyat, aki rá is ér, illetve megéri neki az, hogy esetleg egy hosszabb melót félbe hagy miattunk. Ám sajnos ilyen ember nincs. Ebben az esetben hívjuk fel azt az embert, aki „mindent is” el tud intézni. Előveszi a telefonját, felhívja a másik megoldó embert, akinek esetleg érdekében áll - szigorúan kölcsönösségi alapon, de lehet, hogy barátságból is - segítenie. Ez egy őrült spirál, ezért nem is gabalyodnék bele, mert a végén még magával húz.

Illusztráció: pxhere.com

Várkonyi Zsolt

2017. augusztus 12., 07:30 szerző: Várkonyi Zsolt

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...