Vélemény

2017.08.22. 18:59

A DH egypercese - Új trendek vannak, megint

A címben szereplő kinyilatkoztatást jelentem, olvastam az erre hivatott és gyártatott magazinokban.

Szabó Szabolcs

Ezekben a termékekben mindig új trendekről írnak szép és képes balladákat, aztán igazuk lesz és tényleg szembe jön a főutcán az aktualizált termék. Mindezzel nincs is semmi gond, sőt, hát a mai nagyon vegyesváltós versenyben ki ne akarna némi előnyt szerezni. Július végén egy lakodalomba voltam hivatalos, ám kifogytam a diplomaátadós jelmezből, így bevásárlásba kezdtem. A konfekció helyett egy szabóműhelyt választottam. Ott pedig olyan kérdésekkel kellett szembesülnöm, amelyek alapjában ringatták meg világképemet.

„Úgy látom magának egy slim fit lesz” - jelentette ki az áruda ura és máris felpakolt vagy fél tucat inget, öltönyt, nyakkendőt. A választásai igaznak bizonyultak. Részben. Annyit sikerült költenem, hogy kaptam beváltandó kuponokat: hát erre vételeztem vagy fél tucat alsóneműt. Nem kellett volna, a méretezés kicsit elmaradt az európai léptékektől. Az immáron hatesztendős kisfiam talán majd eljátszik benne, de a mai napig úgy érzem, hogy én lekéstem a nagy trendvonatot. Pedig mindig zakatol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!