Vélemény

2017.07.06. 19:03

Hogyan jutok haza?

Becsődölt egy utazási iroda. Nem az első és nem az utolsó. Elemző cég szerint utazás előtt érdemes utánanézni a kiválasztott irodának, mert nagyon sok cégnek likviditási gondjai vannak. Most 2017-et írunk, és ezt a gondolatmenetet még el is tudom fogadni.

Tőke Katalin

Személyes tapasztalatom van - utas szemszögéből - tizenévvel ezelőttről. Még a legelső olyan esetnek voltam szenvedő fele, ahol becsődőlt az utazási iroda.A hírt kint kaptuk meg, éppen egy hajókirándulásra indultunk. Első reakcióm - fiatalság bolondság -, de jó, akkor kint maradunk. Én gondtalan voltam, szabadságon voltam. De a családom többi tagja azért nem így reagált. Nekik a szabadság után azonnal munkába kellett állni, nem volt több idejük. Persze, amikor végiggondoltam, mivel járhat ez... már másként tekintettem a dologra. Ott kint, nem magyarhonban, ahol az ember csak az idegenvezetőre tud támaszkodni, kissé elárvultnak éreztük magunkat.

A nyaralás utolsó napjai nem úgy teltek, ahogy azt elképzeltük. Rányomta bélyegét a maradék időre a megválaszolatlan kérdés: Oké, ez történt, de hogyan jutunk haza?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!