Vélemény

2017.07.21. 18:29

Jó reggelt, Dunaújváros!

Biztos voltak már olyan helyzetben, hogy amikor megláttak egy jobb autót, vagy épp egy roncsderbire készülőt, megnézték azt is, ki vezeti azt.

Várkonyi Zsolt

A Trabant és a Bentley között széles a skála. És akkor még nem tettünk említést az autók kabrió változatairól. Mert milyen is ennek a pszichológiája. Egy-egy alacsonyabb kategóriájú autó sofőrjére gyakran mondják, no csak ennyire telik. Aztán vannak az átlagos kivitelűek, amikor azt méregetjük, hogy illik-e a vezetőhöz az autó és fordítva. Vagyis szétfeszíti-e a karosszériát vagy épp párnát kéne alátenni, hogy kilásson. Aztán van az a kategória, amikor már irigykedünk, és rosszmájúan meg is jegyezzük: miből telik neki erre? És végül, de nem utolsósorban a luxusautók, amelyeknél a vezető pozícióban ülő embertársunk valószínű, hogy már nem a tulaj, hanem hivatását tekintve is sofőr. Hiszen ebben a tulaj vagy épp egy hivatali főember többnyire a hátsó ülésen foglal helyet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!