Vélemény

2017.07.24. 18:12

Jó reggelt, Dunaújváros!

Elképesztő versenyzéssel, új országos csúccsal bronzérmet nyert a magyar négyes a férfi 4x100 méteres gyorsváltó döntőjében a vizes világbajnokságon.

Várkonyi Zsolt

A tizenkétezres közönség a helyszínen - és a több száz ezres a képernyők előtt otthon és a szurkolói zónákban is - extázisban ünnepelte Magyarország első érmét. És itt álljunk meg egy szóra! Legyünk őszinték, erre nem számítottunk! Hosszú Katinkánál már megszoktuk a sikeres szereplést, a győzelmeket, nála az lenne a meglepetés, ha nem nyerne. (Természetesen nyert!) Nekünk, akik Hargitain, Verrasztón, Egerszegin, Darnyin, Czenén, Kovács Ágin, Cseh Lacin és Gyurtán nőttünk fel, csodaszámba megy ez a győzelemmel felérő bronz. Mert ezek a fiatalok nem a marketingben, az öntömjénezésben - mint a tévéshow-k „celebjeinek” többsége -, hanem a saját teljesítményükkel igazán nagyok. Mindez igaz(i) példát mutat minden korosztálynak: fiataloknak és öregeknek egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!