Vélemény

2017.04.19. 17:36

Néma marad a kórus

Szűkszavú, fájdalmas közlemény jelent meg a Dunaújvárosi Acélbikák közösségi oldalán arról, hogy a pénteken tragikus balesetben életét veszítette egyik hűséges törzsszurkolójuk.

Balogh Tamás

Mellette a jégkorongcsapat részvétnyilvánítása, alább az együttérzők jelzései. Az autós baleset egy szurkolótársunkcsaládjával történt Németországban. Hogyan folytassam? Megakadt a billentyűa kezem alatt... Bár márelkészült a helyszíni beszámoló fordítása, mégsem másolom be, hiszen nema szörnyű részletekrőlés a család keserűségéről szeretnék röviden szólni.Inkább egy közösség erejéről, ami egy nagyszerű játékhoz köti őket. A küzdőtéren zajló, száguldó, izgalmas, nyertes és vesztes csatákhoz, amik az eredménytől függően közös örömet és bánatot hoznak nekik.

Ezúttal nem a csarnokban zajlott a küzdelem, amiben közülük valaki mindentelveszített. Akiknek máskor a játékban, most a gyászban is együtt dobban a szívük.A megfoghatatlan erejük összetartja őket, és ki sem mondott szavakkal segítik egymást. Ezúttal néma marad a kórus, és az ütők sem kopognak elismerően a jégen. Leszegett fejjel, szomorúan álltak meg, s bár nem láthatod,de tudod, hogy egymásnak nyújtják a kezüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!