Vélemény

2017.04.06. 16:30

Yingying frissítése

Feleségül vette az általa fejlesztett robotbarátnőt egy harmincas éveinek elején járó kínai mérnök.

Szabó Szabolcs

Az újdonsült ara Yingying névre hallgat, és a világhálón fellelhető képek tanúsága szerint eddig remekül viseli a házasság nemes terhét. Az elsárkányosodás első jelei egyelőre nem mutatkoznak. A pár köszöni szépen, jól elvan.

Zheng Jiajia mérnök úr szerelme csak részben tetszik őszintének. Egyrészt, respektálható, hogy így kötődik teremtményéhez, másrészt némileg ellenpontozza programozott kapcsolatukat, hogy e násszal saját, felfutóban lévő informatikai vállalkozását (is) promotálni kívánja tudósunk. Aki hatalmas hibára készül. Yingyinget folyamatosan frissíteni és fejleszteni kívánja, és még csak bele sem gondol ennek árnyoldalaiba. A plusz funkciókkal felszerelt robotfeleség már a lépcsőházban észleli majd a haveri körben elkövetett meccsnézés alatt bevitt alkohol mennyiségét, ezredmásodpercnyi precizitással hasonlít majd össze bolti leárazásokat és akciókat, és egy szépen lappangó vírussal ölebbé programozza majd alkotóját.

Zheng Jiajia, még visszafordulhatsz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!