Sport

 • cikk kép
  LEN Kupa elődöntő: az UVSE az ellenfél

  Dunaújváros - Budapest ad otthont április 14-15-én a dunaújvárosi együttest is felvonultató női vízilabda LEN Kupanégyes döntőjének az európai szövetség (LEN) szombati döntése értelmében.

 • cikk kép
  Nem sikerült csodát tenni Spanyolországban - Nincs miért szégyenkezni

  Barcelona - Mindent megtett a női vízilabda utóbbi évek egyeduralkodója ellen a DUE-Maarsk együttese, ám az Euroliga negyeddöntőjének szombati visszavágóján is a Sabadell nyert, és jutott tovább a négyes döntőbe.

 • cikk kép
  A visszavágón is kikapott a Dunaújváros

  Nem jött össze a bravúr a Dunaújvárosnak a női vízilabda Euroliga negyeddöntőjében.

 • cikk kép
  Csodát jelentő csend - Se levegőt, se labdát ne kapjanak a házigazda spanyolok

  Barcelona - Amíg sokan szombaton délben a gőzölgő levest kanalazzák, addig a dunaújvárosi női vízilabdázók győzelemre éhesen ugranak medencébe az Euroliga negyeddöntőjének visszavágóján a címvédő Sabadell ellen. Nagyon bízunk benne, ők is jóllaknak.

 • cikk kép
  Nincsen lehetetlen! - A dunaújvárosi vízilabdázók nekiugranak a Sabadellnek

  Barcelona - Amennyiben a Barcelona labdarúgói a BL-ben csodát tudtak tenni a PSG elleni nyolcaddöntőben, úgy a Dunaújváros női vízilabdázói is megmutathatják, hogy létezik a lehetetlen - azaz három gólos hátrányt ledolgozva, szombaton továbbjutni az Euroliga negyeddöntőjéből a címvédő Sabadellel szemben.

 • cikk kép
  A már biztos elődöntős dunaújvárosiak Szentesen nyertek

  Szentes - Utolsó bajnokiját is megnyerte a már biztos középszakasz második, s ezzel elődöntős Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabda együttese szombaton Szentesen.

 • cikk kép
  DUE-Maarsk: Az utolsó negyed remeklése volt a döntő a BVSC ellen

  Mivel a felsőházi helyezéseken már nem változtatott, inkább a presztízs miatt volt tétje a szerda esti, vendéggyőzelemmel zárult BVSC - DUE-Maarsk vízilabdaderbinek. Különösen, hogy nagy valószínűséggel a két csapat az elődöntőben is találkozik egymással.

 • cikk kép

  Vízilabda-utánpótlás: A Szentes mindkét korosztályban jobb volt

  Két meccs várt vasárnap a dunaújvárosi utánpótlás vízilabdázókra, végül egyik csapatnak sem sikerült itthon tartania a bajnoki pontokat a Szentes gárdájával szemben.

 • cikk kép
  Bajnoki rangadó vár a lányokra

  Dunaújváros – A szombati Euroliga negyeddöntő után szerdán este már magyar bajnoki rangadó vár a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdázóira a BVSC otthonában.

 • cikk kép
  DUE-Maarsk: Nincs okuk szégyenkezésre

  A hazaiak háromgólos veresége ellenére a vízilabda ünnepe volt szombaton a Fabó Éva sportuszodában, amikor az Euroliga negyeddöntőjének első összecsapását játszotta a DUE-Maarsk és a címvédő spanyol Sabadell.

 • cikk kép
  DUE-Maarks Graphics - Sabadell: Nagy csatában mutatták meg a lányok, milyen a magyar virtus

  Dunaújváros - Álomszerű kezdés, spanyol fordítás, öldöklő csata, vitatható bírói ítéletek, Mihók Attila vezetőedző piros lapja, "bunyó" a medencében, a végén pedig háromgólos Sabadell-győzelem. Röviden így foglalhatjuk össze a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics és a címvédő spanyol alakulat Euroliga negyeddöntőjének első, szombati találkozóját.

 • cikk kép
  Életük legnagyobb kihívása

  Dunaújváros - Hét év kihagyás után a 2016/17-es szezonban ismét elindult a dunaújvárosi női vízilabda-együttes a nemzetközi porondon, s óriási bravúrt elérve, a nyolc közé jutott az Euroligában. Ám a csapat itt nem állna meg, szeretnének csodát tenni a negyeddöntőben a címvédő Sabadell ellen. Ehhez az első lépést ma 17 órától itthon teheti meg a DUE-Maarsk.

 • cikk kép
  Sorsoltak a vb-re

  Budapest - Pénteken kisorsolták a magyarországi vizes világbajnokság női és férfi vízilabdatornájának csoportjait.

 • cikk kép
  Az Euroliga címvédője ellen ugranak medencébe

  Dunaújváros - Az utóbbi évek legnagyobb kihívása vár szombaton 17 órától a Dunaújvárosi Egyetem-Maarks Graphics női vízilabdázóira a Fabó Éva Sportuszodában, akik az Euroliga negyeddöntő párharcában a címvédő sztárcsapat, a spanyol Sabadell ellen vívják az első összecsapást.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...