Sport

 • cikk kép
  Nem sikerült csodát tenni Spanyolországban - Nincs miért szégyenkezni

  Barcelona - Mindent megtett a női vízilabda utóbbi évek egyeduralkodója ellen a DUE-Maarsk együttese, ám az Euroliga negyeddöntőjének szombati visszavágóján is a Sabadell nyert, és jutott tovább a négyes döntőbe.

 • cikk kép
  A visszavágón is kikapott a Dunaújváros

  Nem jött össze a bravúr a Dunaújvárosnak a női vízilabda Euroliga negyeddöntőjében.

 • cikk kép
  Csodát jelentő csend - Se levegőt, se labdát ne kapjanak a házigazda spanyolok

  Barcelona - Amíg sokan szombaton délben a gőzölgő levest kanalazzák, addig a dunaújvárosi női vízilabdázók győzelemre éhesen ugranak medencébe az Euroliga negyeddöntőjének visszavágóján a címvédő Sabadell ellen. Nagyon bízunk benne, ők is jóllaknak.

 • cikk kép
  Nincsen lehetetlen! - A dunaújvárosi vízilabdázók nekiugranak a Sabadellnek

  Barcelona - Amennyiben a Barcelona labdarúgói a BL-ben csodát tudtak tenni a PSG elleni nyolcaddöntőben, úgy a Dunaújváros női vízilabdázói is megmutathatják, hogy létezik a lehetetlen - azaz három gólos hátrányt ledolgozva, szombaton továbbjutni az Euroliga negyeddöntőjéből a címvédő Sabadellel szemben.

 • cikk kép
  A már biztos elődöntős dunaújvárosiak Szentesen nyertek

  Szentes - Utolsó bajnokiját is megnyerte a már biztos középszakasz második, s ezzel elődöntős Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabda együttese szombaton Szentesen.

 • cikk kép
  DUE-Maarsk: Az utolsó negyed remeklése volt a döntő a BVSC ellen

  Mivel a felsőházi helyezéseken már nem változtatott, inkább a presztízs miatt volt tétje a szerda esti, vendéggyőzelemmel zárult BVSC - DUE-Maarsk vízilabdaderbinek. Különösen, hogy nagy valószínűséggel a két csapat az elődöntőben is találkozik egymással.

 • cikk kép

  Vízilabda-utánpótlás: A Szentes mindkét korosztályban jobb volt

  Két meccs várt vasárnap a dunaújvárosi utánpótlás vízilabdázókra, végül egyik csapatnak sem sikerült itthon tartania a bajnoki pontokat a Szentes gárdájával szemben.

 • cikk kép
  Bajnoki rangadó vár a lányokra

  Dunaújváros – A szombati Euroliga negyeddöntő után szerdán este már magyar bajnoki rangadó vár a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdázóira a BVSC otthonában.

 • cikk kép
  DUE-Maarsk: Nincs okuk szégyenkezésre

  A hazaiak háromgólos veresége ellenére a vízilabda ünnepe volt szombaton a Fabó Éva sportuszodában, amikor az Euroliga negyeddöntőjének első összecsapását játszotta a DUE-Maarsk és a címvédő spanyol Sabadell.

 • cikk kép
  DUE-Maarks Graphics - Sabadell: Nagy csatában mutatták meg a lányok, milyen a magyar virtus

  Dunaújváros - Álomszerű kezdés, spanyol fordítás, öldöklő csata, vitatható bírói ítéletek, Mihók Attila vezetőedző piros lapja, "bunyó" a medencében, a végén pedig háromgólos Sabadell-győzelem. Röviden így foglalhatjuk össze a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics és a címvédő spanyol alakulat Euroliga negyeddöntőjének első, szombati találkozóját.

 • cikk kép
  Életük legnagyobb kihívása

  Dunaújváros - Hét év kihagyás után a 2016/17-es szezonban ismét elindult a dunaújvárosi női vízilabda-együttes a nemzetközi porondon, s óriási bravúrt elérve, a nyolc közé jutott az Euroligában. Ám a csapat itt nem állna meg, szeretnének csodát tenni a negyeddöntőben a címvédő Sabadell ellen. Ehhez az első lépést ma 17 órától itthon teheti meg a DUE-Maarsk.

 • cikk kép
  Sorsoltak a vb-re

  Budapest - Pénteken kisorsolták a magyarországi vizes világbajnokság női és férfi vízilabdatornájának csoportjait.

 • cikk kép
  Az Euroliga címvédője ellen ugranak medencébe

  Dunaújváros - Az utóbbi évek legnagyobb kihívása vár szombaton 17 órától a Dunaújvárosi Egyetem-Maarks Graphics női vízilabdázóira a Fabó Éva Sportuszodában, akik az Euroliga negyeddöntő párharcában a címvédő sztárcsapat, a spanyol Sabadell ellen vívják az első összecsapást.

 • cikk kép
  A dunaújvárosi játékosok vezérletével nyert a válogatott

  Budapest - A női vízilabda világliga soros csoportmeccsén kedden a hét dunaújvárosi játékossal felálló válogatott a franciákat fogadta - s nyert ellenük fölényesen.

 • cikk kép
  A női vízilabda-válogatott mérkőzésérn hét játékosunk kaphat szerepet

  Dunaújváros - Kedden 18.30 órakor a Hajós uszodában ugrik vízbe a franciák ellen soros világliga csoportmeccsén a magyar női válogatott. A keretben a legnagyobb kontingenst a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics játékosai adják.

 • cikk kép
  Kőkemény időszak következik vízilabdázóink számára

  Budapest - Kicsit nehézkesen indult, de Gurisatti és Somhegyi gólerős játékának köszönhetően simán hozta a kötelező győzelem kategóriába tartozó szombati bajnoki összecsapását a Dunaújvárosi Egyetem-Maarks Graphics vízilabda-együttese.

 • cikk kép
  Nem volt erős a szegedi

  Dunaújváros - A Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdázói szerdán este a Szeged együttesét fogadták bajnoki felsőházi összecsapáson.

 • cikk kép
  Most is ők az esélyesek

  Dunaújváros - A Szentes szombati legyőzése után ma 19 órától újabb hazai bajnoki vár a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdázóira, jön a Szeged.

 • cikk kép
  Nyugtató szombati vízilabdasiker

  Szurkolóringató nyugalmas szombat délutánnal kedveskedtek a drukkereknek női vízilabdázóink, akik bemutató edzést tartottak a még náluk is fiatalabb szentesieknek a Fabó Éva Sportuszodában.

 • cikk kép
  Kétszer simán győzték le a Szentest, a harmadik sem lehet gond

  Dunaújváros - Miután a BVSC elleni szerdai mérkőzés elmaradt, így a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics együttese csak egy bajnokit játszik a héten, szombaton 17 órától hazai medencében a Szentes ellen.

Részletes műsorMűsorok betöltése...