Vizilabda

2016.02.11. 19:49

A harmadik helyért játszanak a vízilabdázók

Dunaújváros - Sorsdöntőnek nem mondhatnánk, de mindenképpen a bajnokság hátralévő részét nézve meghatározó mérkőzés előtt áll a Dunaújvárosi Egyetem MAARSK GRAPHICS OB I-es női vízilabdacsapata.

Agárdy Csaba

A dunaújvárosiak az alapszakasz harmadik helyéért hajtanak, aminek elérése esetén a play-offban előnyösebb helyzetbe kerülhetnek, mint a riválisok. Az alapszakasz első két helyezettje, az Újpest és a BVSC már az elődöntő tagja, míg a harmadik és a hatodik, illetve a negyedik és az ötödik játszik majd az elődöntő másik két helyéért. Utána pedig a harmadik-hatodik továbbjutója az alapszakasz második helyezettjével folytathatja a négy között. A DUE együttese a harmadik helyért a Szentessel van nagy küzdelemben. Azonban, ha szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzésen Mihók Attila csapata győz hazai környezetben az utolsó Szeged ellen, akkor már megvan a harmadik helye.

- A Szentes egy meccsel kevesebbet játszott, mint mi, ezért pontszámban behozhatnak minket. De kétszer is legyőztük őket, ezért az egymás elleni eredményünk jobb, ezért miénk lenne a harmadik hely. A papírforma alapján jobbak vagyunk, mint a szegediek, de erre nem lehet alapozni. A múlt szombaton, amikor itthon a BVSC-től 10-5-re kikaptunk, fordítva ültünk a lovon. Szerdán viszont Egerben 13-6-os értékes győzelmet szereztünk jó játékkal, negyedről negyedre jobban vízilabdáztunk. Szombaton ismét keményen, precízen kell pólóznunk, és akkor nem marad el a siker - nyilatkozta Mihók Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!