Vizilabda

2015.03.25. 21:14

Vereséget szenvedett az olaszoktól a magyar női vízilabda-válogatott

Dunaújváros - Miután szerdán este 12-9-es vereséget szenvedett az olaszoktól a magyar női vízilabda-válogatott, az utolsó fordulótól függetlenül már nem juthat be a döntőbe.

Gallai Péter

A két dunaújvárosi játékossal felálló együttes 9-4-es olasz vezetés után parádés perceket produkálva 9-9-re egyenlített, de a végét a hazaiak bírták. Merész András szövetségi kapitány így értékelt: - Ami azt a bizonyos negyedik negyed első felét illeti, nos, olyan teljesítményt még életemben nem láttam női csapattól. Más kérdés, aztán ez is kevésnek bizonyult Ami ezután történt, az nyilvánvalóan sajnálatos, ám felmentem a társaságot, mert érthető okokból a fülén vette a levegőt mindenki. A gondokat igazán az első három negyedben kell keresni, és főleg támadásban. Rendkívül sok tanulsággal szolgált ez a mérkőzés, úgy egyéni, mint a csapat szempontjából. Voltak kimondottan jó teljesítmények, ám voltak érthetetlenül gyenge produkciók is. Az, hogy néhány fiatal nagyot hibázott, ugyan a csapat szempontjából szomorú, ám azt mondom, bármennyire abszurd, szükség van rájuk, mert ebből, csakis ebből tanulhatnak. A felfogásom ugyanis kapitánykodásom óta nem változott, igyekszem mindenkire terhet rakni.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!