Vizilabda

2015.02.17. 17:10

Edzőtábor és díjazás

Dunaújváros - Szerdától a Fabó Éva Sportuszodában tréningezik a magyar U17-es női vízilabda válogatott, pénteken pedig ugyanitt a DFVE szakosztálya tart újabb programot.

Gallai Péter

Az U17-es nemzeti együttes szövetségi edzője a Dunaújvárosi Főiskola trénere, Mihók Attila, aki a vasárnapig tartó összetartásra három játékosát, Mchunu Hlengiwét, Brezovszki Gerdát és Vályi Vandát hívta be. A gyakorlások mellett a BVSC felnőtt együttesével is játszanak majd a fiatalok.

Ami pedig a klubot illeti, ezúttal e hét pénteken - a szokott hónap utolsó csütörtökjétől eltérően - rendezik meg a Hó-Nap rendezvényt, amellyel a szakosztály mindennapi életét, működését szeretnék minél jobban megismertetni, illetve hasznos előadásokkal szolgálni nem csak azoknak a szülőknek, akiknek gyermeke itt sportol.

A pénteki program 17 órakor farsangi, jelmezes mulatsággal kezdődik, 18 órakor az uszodai sport egészségügyi hatásai a 6-10 éves korú gyermekekre címmel tart előadást dr. Kemény János orvos, akit Mihók Attila követ, ő a 6-10 éves korú gyermekek sportágválasztási szempontjairól beszél. Utána adják át a hónap sportolója díjakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!