Vizilabda

2016.03.17. 16:48

Elismerték Mihók Attila munkásságát

Budapest - A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség ünnepi közgyűlést tartott pénteken. Újra elnökké választották Dr. Kiss Ádámot és különböző díjakat adtak át az eseményen.

Gallai Péter

Mihók Attilának a hazai és nemzetközi egyetemi vízilabda sport fejlesztése érdekében végzett tevékenységét is díjazták

A rendezvény kiemelt vendége volt Adam Roczek, az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) elnöke, Kozmann György, a kétszeres olimpiai bronzérmes, többszörös világ- és Európa-bajnok, Universiade győztes, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős helyettes államtitkára, Margo de Lange, az Európai Egyetemi Szabadidősport Szövetség képviselője, Orbán Csaba, a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központjának projektmenedzsere, Matjaz Pecovnik, az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) főtitkára.

A közgyűlésen mások mellett Aranyplakettet vehetett át Mihók Attila, a Dunaújvárosi Egyetem testnevelő tanára - a dunaújvárosi vízilabda egyesület nyolcszoros magyar bajnok, hatszoros magyar kupa-győztes, BEK bronzérmes edzője - az intézményi hallgatói sportélet szervezése, a hazai és nemzetközi egyetemi vízilabda sport fejlesztése érdekében végzett munkájáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!