Vizilabda

2015.03.30. 18:54

A Dunaújvárosi Főiskola vízilabdázói esélyesként várják a Szeged elleni párharcot

Dunaújváros - Kedden 17.30 órakor a bajnoki negyeddöntő párharc első meccsét haza medencében vívja a DFVE női vízilabda együttese a Szeged ellen.

Gallai Péter

A két győzelemig tartó párharc egyértelmű esélyese Mihók Attila együttese, de mint a csapat kapusa Barna Edina fogalmazott: semmiképpen nem szabad azt gondolni, hogy a Szeged ellen fél kézzel és csukott szemmel is nyerni tudnak, mégha például legutolsó, márciusi találkozójukon húsz góllal nyertek ellenük a középszakasz felsőházi rájátszásában.

- Aktuális ellenfelünk megmutatta már többször is, hogy képes igen megnehezíteni a másik csapat dolgát, így tudnunk kell nekünk is a helyén kezelni a dolgokat. Magabiztosan, több góllal szeretnénk behúzni a találkozót és a pénteki visszavágót is, ami azért nem ígérkezik könnyű feladatnak. Azonban a célunk egyértelműen a legjobb négy közé jutás, ahol a legjobban szeretnénk szerepelni. A bajnokságban megmutattuk már, hogy a tavalyi bajnok Szentest is le tudjuk győzni és az eddig veretlen Újpestet szintén mindig nagy csatára késztettük. A másik párharcból még nem tudni, ki jut majd be a legjobb négybe, ám mind az Eger, mind a BVSC ellen jók a statisztikáink. Igaz ezeket sem szabad alapul venni a folytatásban - tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!