Vizilabda

2015.05.07. 19:03

A vízilabdás lányok a BVSC ellen hazai medencében kezdenek

Dunaújváros - Miután a másik elődöntő is eldőlt, a Dunaújvárosi Főiskola pólósai a BVSC ellen játszanak a bronzpárharcban. Az utánpótlásban pedig ismét jutalmazták a legjobbakat.

Gallai Péter

Miután a BVSC másodjára is simán kikapott az Újpesttől, ezért kialakult az éremcsaták párosítása. A Szentes és az Újpest az első helyért, a Dunaújvárosi Főiskola és a vasutas egylet pedig a harmadik helyért csap majd össze. Utóbbi párharc két győzelemig tart, az első felvonás pedig május 9-én, szombaton 15 órától a Fabó Éva Sportuszodában kezdődik.

Amíg a felnőttek a bajnokság végküzdelmeit vívják, a klubnál más események is történnek, például kiosztották a hónap legjobb utánpótlás sportolóinak járó díjat, valamint a hónap szülőjét is megválasztották. Az uszodában rendezett, szokásos eseményen ezúttal Brávik Fruzsina volt az előadó, aki válogatott és olimpiai élményeiről mesélt a hallgatóságnak.

Jonkl Gabriella (b), Jonkl Csenge, Lang Fanni és Fábián Gergő
Fotó: Zsedrovits Enikő

Majd következhetett az elismerések átadása amit áprilisban Fábián Gergő (edzője Schmidt Tamás), Jonkl Csenge (edzője Uitz Csaba), Lang Fanni (oktatója Gillich Aletta), valamint Nagy Zsigmond (oktatója Gillich Aletta) érdemelt ki. A DFVE vezetősége a hónap szülője kitüntető címet pedig Jonkl Gabriellának ítélte oda.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!