Legfrissebb

 • cikk kép
  Tíz éve fényes a hajnalcsillag - Arcletépő bulival ünnepelt az egy évtizede működő zenekar

  Dunaújváros - Tíz év arcletépés - ezt a mottót választotta pénteki jubileumi koncertjéhez a dunaújvárosi The Morning Star zenekar.

 • cikk kép
  Örökzöldekkel - Madár Veronika és Horváth Gabi estje

  Dunaújváros - A közönség visszatérő kedvenceivel, Madár Veronika és Horváth (Szaksz) Gabi estjével folytatódott a Munkásművelődési Központ sorozata.

 • cikk kép
  Erdélyből érkezett dalosok adtak jótékonysági koncertet a templomban

  Dunaújváros - Jótékonysági koncertet adott pénteken az evangélikus templomban a Reménység férfi kórus a Jószolgálati Otthon javára.

 • cikk kép
  Harmincnégy felé tartva - Geszti Péter új együtteséről, az energiákról, a lányokról

  Dunaújváros - Az örökifjú, elképesztően sokoldalú alkotó, Geszti Péter ismét új dologba vágott. A Létvágy című zenei ötletét nem sokára mi is hallhatjuk a Tökfesztiválon. Adott pár percet az életéből, többek közt azért, hogy elmondja, mennyire sokat visz el a zenélés.

 • cikk kép
  Szikora: tiszta erőből nyár

  Dunaújváros - Az R-GO együttes frontembere, a csikidam stílus megteremtője Szikora Róbert már közel negyvenedik éve varázsolja el a híveit és tölti fel őket a pezsgő nyári energiájával nagy nyári koncertturnéin. Ennek ellenére nem ez a kedvenc évszaka. Mesélt legjobb mentoráltjairól és híres hazatérésekről az Agárdi Popstrandra.

 • cikk kép
  Ez egy nagyon jó hobbi

  Dunaújváros - Tíz esztendős jubileumát ünnepelte a hónap első napjaiban a város meghatározó progresszív metál bandája, a The Morning Star zenekar. Az énekest, Bazsó „Green” Lászlót faggattuk.

 • cikk kép
  Negyven év Kormorán

  Dunaújváros - Negyven év harcban, sikerben és ünneplésben. Ezzel is jellemezhetjük a folk-rock, etno-rock, nemzeti rock zenekar elnevezésekkel is megjelölt Kormorán zenekart. A nagyszerű, de nem csak irigylésre méltó pályaívről mesélt nekünk Koltay Gergely a hazai zenei életben a népzenei elemeket a rockzenével elsőként ötvöző színpadi formáció létrehozója.

 • cikk kép
  Izgalmas, szövegcentrikus dalok és finom, "fúvós" részletek: ez a Lóci játszik

  Különös ismertetőjegye a nyakába omló, kibontott csokornyakkendője, az arcán fellelhető széles vigyora, illetve a humora, amelyet koncertjein is nonstop megcsillant, amikor épp nem énekel vagy táncol. Ő Csorba Lóránt, a Lóci játszik zenekar frontember énekese, akinek a dalok izgalmas szövegeit is köszönhetjük.

 • cikk kép
  Megcsinálom magamnak! - Király Viktor a külhoni sikerekről és a mindennapi kihívásokról

  Dunaújváros - Amerikából érkezett. Kétszer is. Gyermekkora New York-hoz köti, ahol felnőtt fejjel az eddigi a legnagyobb zenei sikerét érte el az idén. Védjegye a kemény, szorgalmas munkavégzés. A mércét magasra téve zenekarával kizárólag élő fellépéseket vállal. Király Viktorral beszélgettünk, akiről kiderült, hogy bár nem a sors kegyeltje, mégis szerencsés.

 • cikk kép
  Dzsessz az éjben - A Benda Trió fellépése a teraszon

  Dunaújváros - Ismét lenyűgöző zenei csemegét kínált péntek estére a Művész terasza.

 • cikk kép
  A Cloud 9+ már tervezi az új albumot

  A tervek szerint ősszel el fogja készíteni második albumát a Cloud 9+ zenekar. Az új korongot várhatóan jövő évben már meg is hallgathatják a rajongók.

 • cikk kép
  Interjú Király Lindával - zene, érzés és ami mögötte van

  Dunaújváros - New York-ban született, de Magyarország a hazája. Rangos művésznő, aki betegen is vállalta a fellépést. Egy kis testvéri segítséggel. Egyébként is jó testvér, aki minden mondatával megtalálja és jelzi, hogy ma is az élete része a két fiú, akivel együtt nevelkedett. Király Lindával egy színpad árnyékában jókedvűen beszélgettünk.

Magazinok