Zene

 • cikk kép
  Dalok a közös akaratukból - A Lóci Játszik zenekar lett a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíjasa

  Mi már felfedeztük magunknak a saját közönségünket, és úgy látjuk, hogy a közönség is egyre jobban felfedez minket.

 • cikk kép
  Már második éve támogatják országszerte programokkal a kezdő zenészeket

  A 2014-ben indított Cseh Tamás Program nyolc alprogrammal támogatja a hazai könnyűzenei életet. Az induló előadók mellett a vidéki klubok fellendítése és a zenekarok nemzetközi piacra lépése is jelentős célja a kezdeményezésnek.

 • cikk kép
  Hangulatok dalba foglalva

  Debrecen - Nyilasi Renáta először egy szál gitárral lépett fel, majd később csatlakoztak hozzá debreceni zenésztársai, így lett a hattagú formáció neve Nyilasi Reni & Ők.

 • cikk kép
  Izgalmasan telt eddig a Munkácsy Eszter Quartet éve

  Zsinórban tizenkét napon keresztül koncertezett a Munkácsy Eszter Quartet külföldön. Igaz, fizikailag megterhelte az együttest ez a kis turné, viszont még inkább összekovácsolódtak.

 • cikk kép

  Folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Fejér megyében április 11-től

  Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények április 11-től. Böngésszen és válogasson!

 • cikk kép
  Hogy milyen a nézése és a járása? Interjú Kis Grófoval

  A nézését meg a járását, Bulibáró, mulatási… aligha van már az országban olyan ember, aki ezeket a számcímeket, refréneket ne tudná kihez kötni. Kozák László, azaz Kis Grófo péntek este a zalaegerszegi sportcsarnokban lépett fel telt ház előtt. Itt beszélgettünk napjaink egyik, hanem a legsikeresebb könnyűzenét játszó roma zenészével.

 • cikk kép

  Folyamatosan frssítve

  Programok, rendezvények Fejér megyében február 15-től

  Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények február 15-től. Böngésszen és válogasson!

 • cikk kép

  Folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Fejér megyében január 11-től

  Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények január 11-től. Böngésszen és válogasson!

 • cikk kép
  Kiadványban őriznék meg a még élő falusi népi játékokat

  Zalaegerszeg – Nagy terveket dédelget Kulcsárné Csejtei Marianna, akit mint nyolc sikeres népdalkör és két citeracsoport a művészeti vezetőjét, méltán nevezhetünk a népzene egyik zalai nagykövetének.

 • cikk kép
  Zséda kifogyhatatlan lendülettel dolgozik

  A szülővárosához máshogy kapcsolódik az ember, mint bármely más városhoz. Pápa nagyon különleges helyet foglal el a szívemben – fogalmazott beszélgetésünk során a pápai származású Zsédenyi Adrienn, Zséda. Szó esett többek között karrierről, az énekesnő új duettjéről és a készülő albumról is.

 • cikk kép
  Szabó Leslienek a zenélés a legfőbb szenvedélye

  SZÉKESFEHÉRVÁR Született zenésznek bátran hívhatjuk Szabó Lesliet. 1982-ben kapta első zongoráját, amin önállóan tanult meg játszani. Kiterjedt zenei ízlése van, szeret kísérletezni, átjárni a műfajok között: legyen az a nyolcvanas évek zenei világa, vagy éppen swing. Nem csak magának ír dalokat, több mint száz szerzeményt köszönhetünk neki, amit egy másik előadó tolmácsolásában hallgathatunk meg.

 • cikk kép

  Muck Éva, a húrok királynője

  Egy világversenyen a jelenleg legjobbnak választott női basszusgitáros magyar, hosszú barna haja, bársonyosan barna szeme, finom arca és figyelemreméltó alakja van. Határozottan, ugyanakkor szerényen, elhivatottan beszél magáról, a gitározásról. Muck Évával legutóbbi fehérvári fellépésén találkoztam.

 • cikk kép

  Folyamatosan frissítve

  Programok, rendezvények Fejér megyében július 27-től

  Tudja meg, mi történik Fejér megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények július 27-től. Böngésszen, és válogasson!

 • cikk kép
  Programok, rendezvények Vas megyében április 27-től

  Vas megye - Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények április 27-től. Böngésszen, és válogasson!

 • cikk kép
  Ákos legújabb klipjét a vasműben forgatta

  Talán sorsszerűség, talán a véletlen, de mindenképpen különleges dolog az, hogy Ákos, a népszerű előadóművész épp a Dunaferr-ben forgatta legújabb lemezének címadó dalát. A zenésszel a lemezbemutató után beszélgettünk.

Részletes műsorMűsorok betöltése...