Zene

2016.02.23. 15:28

Band in The Pit, Dalai Dávid - péntek esti randevú

Dunaújváros - Számos sikeres fővárosi fellépés után pénteken este ismét hazai pályán zenél majd a teljesen egyéni utat követő Band in The Pit. Leugrottunk egy próbára.

Szabó Szabolcs

Elszállt stoner rakendroll, pszichedelikus metáltrip - leginkább e jelzőkkel billogozható a helyi könnyűzenei élet egyik sajátutas formációja, a Band in The Pit, amely szép apró lépésekkel talált utat magának fővárosi klubéletbe is. A bőven a harmincas éveik derekán járó trió pár éve még a diszkrét örömzenélés vonalán indult el, aztán hamar kiderült, itt jóval többről lehet szó, mint egyszerű hobbyzenléséről.

Hármak, ha összejönnek - alakulóban a második lemez...

A Késmárky Szabolcs, Prókai Norman István, Schneider Vilmos alkotta hármas jelenleg a rajongók által már nagyon várt kettes számú albumot készíti.

- A pénteken este a Galéria Jazz Klubban a Dalai Dávid legendás formációval lépünk fel. Az eredeti verzió szerint itt lett volna egyik régi tettestársunk, a Makrohang is, ám ők egészségügyi problémák miatt sajnos kénytelenek voltak lemondani a bulit. Ami a Band in The Pit műsorát illeti, kis vegyesvágottal készülünk. Pár régi és jól bevált szerzemény mellett az új darabokból is válogatunk majd, remélhetően a hallgatóság legnagyobb örömére - mondta el lapunknak a buli szervezője Prókai Norman, aki kiemelte a koncertek után a szintén Dunaújvárosból elszármazott lemezlovas Keve Miki adagolja majd finomabbnál finomabb muzsikákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!