Zenei hírek

2013.03.05. 17:27

Dobost cserélt a Raven Lord

Rich Smith személyében új dobossal dolgozik tovább a tradicionális heavy metal zenét játszó Raven Lord.

A zenekar új ütőse a Power Quest nevű formációból ismert, előtte pedig a Cruel Humanity tagja volt. A Raven Lord eddigi dobosa, Larry Paterson baráti viszonyban vált meg társaitól, ám mint azt egy közleményben bejelentette, számos elfoglaltsága miatt nem a jövőben már nem tud több időt és energiát a zenekarra fordítani.

Larry Paterson nemcsak zenészként, de íróként is ismert hazájában, többek közt a második világháború idején zajló tengeralattjáró-ütközetekről szóló regények fűződnek a nevéhez, de az egykori Iron Maiden-énekes Blazy Bayley életrajzát is ő írta meg. A zenész jövőbeni tervei között újabb kötetek megírása szerepel, emellett továbbra is tagja a Exorcism nevű együttesnek, amely várhatóan 2014-ben jelenteti meg albumát. A Raven Lord egy nemzetközi összetételű zenekar, az együttes énekese és egyben vezetője a Szabadkán született Zvekán Csaba, aki mellett gitáron az amerikai Joe Stump és a görög George Karafotis, basszusgitáron a brit Jamie Mallender, billentyűs hangszereken pedig az olasz Alessandro Duo játszik, míg Rich Smith belépésével egy újabb angol zenész került az együttesbe.

A tagok mindegyikének van más elfoglaltsága is, Zvekan Csaba a Killing Machine, Joe Stump a Holy Hell és a Reign Of Terror, George Karafotis a Vermillion Days, Alessandro Duo a Voodoo Highway, míg Jamie Mallender az egykori Black Sabbath énekes, Tony Martin kísérőzenekarának a tagja.

Címkék#Raven Lord

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!