Belföld

2011.09.20. 08:09

Szavazzon az év fiatal magyar borászára

Harmadik alkalommal rendezik meg idén az év fiatal magyar borásza szavazást. Ez az egyetlen olyan díj, amit a fogyasztók ítélnek oda annak a borásznak, aki az internetes szavazáson a legtöbb voksot kapja.

PLT

A szavazók a saját borfogyasztási szokásaik, ismereteik alapján természetesen szubjektív döntést hoznak, ahogyan teszik ezt naponta, amikor a boltok polcairól levesznek egy palack bort. A voksoláshoz kattintson ide!

A verseny jelölési folyamattal indul szeptember 15. és október 15. között. Javasolni csak olyan borászt lehet, aki 40 év alatti vagy ebben az esztendőben (2011) töltötte be a 40. életévét.   Hogy ki kerül fel a listára, azt egy borszakértőkből és a média képviselőiből álló zsűri dönti el. Borászokat ajánlani a következő e-mail címen lehet: [email protected].

A szavazás október 20-án kezdődik és december 31-én éjfélig tart. Mindenki három borászra adhatja le a voksát, regisztrációhoz kötve (név, e-mail cím).  Az eredményhirdetésre 2012. január 7-én kerül sor. 



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!