Gyorsjelentés az utakról

Mályi közelében a 3-as főútról Kistokajba vezető összekötőúton lévő vasúti átjáróban ma 6.30-7.30, valamint 19.00-20.00 óráig a fél útpályát lezárják, ma este 8.00 órától holnap reggel 6.00 óráig az átjárót teljesen lezárják.

duol.hu

A 46-os főúton az Endrődi Hármas-Körös hídon felújítás miatt nem lehet áthajtani, a terelőúton lévő bárkahidat, a hajóforgalom miatt ma fél 2-től fél 3-ig félrehajtják, terelésre nincs mód, várni kell. 

Mályi közelében a 3-as főútról Kistokajba vezető összekötőúton lévő vasúti átjáróban ma 6.30-7.30, valamint 19.00-20.00 óráig a fél útpályát lezárják, ma este 8.00 órától holnap reggel 6.00 óráig az átjárót teljesen lezárják. A teljes zár idején a terelési pontokban jelzőőrök tájékoztatják az autósokat, a továbbhaladási lehetőségről. 

A Dunán Szob és Pilismarót között tavaszig szünetel a kompátkelés. 

A Tisza felső szakaszán, Tiszamogyorós és Lónya között, a magas vízszint miatt elbontották a pontonhidat. Tiszadob és Tiszalúc között néhány napja komp jár, ott csak nappal juthatunk át, mert a pontonhidat szétszerelték. Nagyrév és Tiszabög között műszaki okok miatt leállt a komp. 

A Szamoson Olcsva és Olcsavaapáti között karbantartás miatt áll a komp. 

Forrás: Magyar Közút, ÚTINFORM

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!