Foci

2012.06.23. 05:53

Sikeres tavasz után az adonyi labdarúgók

Adony - Felemás évet zártak a megyei másodosztály Agárdi Termál csoportjában az adonyi labdarúgók, hiszen egy igen gyenge őszt követően remek tavaszt produkáltak

Dunaújvárosi Hírlap

Az őszi szezonban huszonegy pontot gyűjtött a gárda, amivel a kilencedik helyen zártak, a bajnokság második felében azonban harmincnégyet gyűjtöttek, így összességében a hatodik helyen végeztek. Az egyesület elnöke, Pálinkás András értékelte az együttes 2011/2012. bajnoki évben nyújtott teljesítményét.
- A katasztrofális őszi szereplést követően remek tavaszt produkált a társaság. Az idei első kilenc összecsapásunkat  megnyertük, utána azonban sajnos becsúszott két váratlan vereség.- Ami után lemondott László Tamás edző...

- Nem a két vereség miatt állt fel a kispadról, hanem azzal az indokkal, hogy rendkívül kevesen járnak edzésre.

 

- Minek tulajdonítja a csapat tavaszi menetelését?

- A télen igazolt Auer Gábor, Csucsai Zoltán és Tamon János egyértelműen erősítést jelentettek. A munkahelyi elfoglaltsága miatt csak ritkán szereplő Csorba Tibor is fontos gólokat szerzett. A tavaszi eredmények alapján a harmadik helyen zártuk a szezont. A bajnokság indulásakor a 4-5. helyet céloztuk meg, de nagyon nagy volt az őszi lemaradásunk, így a végső helyezésünk reálisnak mondható.

- A csapatból kiknek a teljesítményét emelné ki?

- Tavasszal mindenki jó átlagot hozott, de Auer Gábor játékát azért mindenképpen szeretném kiemelni.

- Miként tervezik a folytatást?
 
- A csapat július közepén kezdi a felkészülést. A célkitűzéseket az határozza meg, hogy milyen anyagi lehetőségeink lesznek. Az edzőkérdést helyben próbáljuk megoldani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!