Bulvár-celeb

2 órája

Itt van Sydney van den Bosch esküvői videója, gyönyörű menyasszony volt

Sydney van den Bosch, Kaszás Benjáminhoz ment feleségül egy gyönyörű esküvőn.

MW

Sydney van den Bosch és férje

Forrás: Bors

Férjhez ment a TV2 Szerencsekerék című műsorának háziasszonya, Sydney van den Bosch. A Szerencselány és előző párja, Egerszegi Tamás tavaly ősszel jelentette be, hogy a házasságuknak vége, ám a szerelem hamarosan ismét rátalált az egykori szépségkirálynőre. Új kedvese, Kaszás Benjámin hamarosan a kezét is megkérte a TV2 gyönyörű sztárjának, majd ezt követően izgatottan vetették bele magukat az esküvői előkészületekbe - írja a Metropol.

A Szerencselány nemrég a közösségi oldalán osztott meg egy videót: a felvétel láttán nyugodtan kijelenthetjük, igazán megérte annyi időt és energiát fektetni a szervezésbe, a boldogság ráadásul csak úgy sugárzik az ifjú pár arcáról.

Még mindig keressük a szavakat életünk legszebb naplementéjében… 5 nap elteltével is alig tudjuk feldolgozni, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy egymásra találtunk, hogy ennyi szeretetet kapunk, hogy ilyen csodálatos család vesz minket körbe, hogy a barátainkra mindig számíthatunk és azok a szolgáltatók, akik 1 éve erre a pillanatra vártak, a bizalmasainkká váltak ez idő alatt és az életünket is rájuk bíztuk volna… És milyen jól tettük

– írta az Instagram-bejegyzésében Sydney, mialatt a kommentszekcióban a követői siettek kifejezni a jókívánságaikat.

Annyira jó Rátok nézni. Mindig legyetek ennyire boldogok

– üzente a Szerencselánynak az egyik rajongó.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!