Krimi

3 órája

Elvesztette két unokáját egy nagymama Zalaegerszegen, 22 rendőr és polgárőrök keresték őket

A két gyereket a nagymama vesztette el, akik az egész családra ráhozták a szívbajt, végül kiderült, hogy csak túl talpraesettek voltak.

MW

A zalaegerszegi rendőrök megtalálták a két gyereket

Forrás: police.hu

Október 16-án délután telefonált egy édesapa a rendőrségre, hogy óvodás és kisiskolás gyermeke eltűnt az egyik zalaegerszegi oktatási intézmény elől – számolt be róla a police.hu. 

Mint kiderült, nagymamájuk ment a gyerekekért, és amíg a nagyobb fiúra várakozott, az 5 évest a játszótérre engedte hintázni. Sajnos a 10 éves fiú nem érkezett a megbeszélt helyre, miközben a nagymama a másik gyermeket is szem elől tévesztette.

A zaol.hu azt írja: a gyerekeket 9 rendőri egység 22 fővel, kutyával és a polgárőrökkel együtt kezdte keresni. Szerencsére fél órával később, 3,5 kilométerrel távolabb, az Alsóerdei úton rájuk bukkantak.

A két fiú az iskola játszóterén összetalálkozott és onnan elindultak haza, de senki sem volt otthon. Emiatt indultak el a nagyszüleikhez Gellénházára. Az ijedtségen kívül a testvárpárnak nem esett bántódása.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!