Krimi

2 órája

A zebrán ütöttek el egy fiút Székesfehérváron, a gázoló elmenekült

A Székesfehérváron elgázolt gyerek az életéért küzd, a rendőrség keresi a sofőrt, aki segítségnyújtás nélkül menekült el.

MW

Ezen a székesfehérvári zebrán gázolták el a fiút

Fotó: police.hu

Cserbenhagyás gázolás történt Székesfehérváron az egyik zebrán, miután zöldre váltott a gyalogosok számára a jelzés kedden 19 óra után. Erről a súlyosan megsérült fiú édesanyja írt közösségi oldalán - írja a tenyek.hu.

Mint kifejtette, fia barátaival sétált, amikor a tragédia történt.

A zebrához azonban nagy sebességgel érkezett egy kék Skoda, ami elütötte fiát.

Felpattant a szélvédőre, majd a motorháztetőre, majd 6 méter után a betonra esett. A halálkocsi fékezés nélkül elhajtott, otthagyva a fiamat, mint egy eldobott papirzsebkendőt! A cipői elszórva körülbelül 6 méterre…

Ádám epilepsziás rohamot is kapott sérülései mellett és most az életéért küzd. Lélegeztetőgépen, mélyaltatásban van.

Drog vagy alkohol a felelős? Ki tudja? – tette fel a kérdést Beatrix.

A balesetről kamerafelvétel készült. Hogy mi okozta a balesetet, egyelőre nem lehet tudni, a rendőrség nagy erőkkel keresik az elkövetőt - írja a police.hu.

Ha tud, segítsen! A baleset körülményeinek tisztázása érdekében további tanúk jelentkezését várja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság. Kérjük, hogy aki látta a balesetet vagy azzal kapcsolatban érdemi információja van, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot. Bejelentést tehet továbbá a 112-es segélyhívón vagy névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!