Óriási volt az érdeklődés

2024.09.10. 14:27

Tíz sportág paralimpiai eseményeire lehetett fogadni a Tippmixen és a Tippmixprón

A fogadásra felkínált tíz sportágat tekintve az úszás bizonyult a legnépszerűbbnek fogadók körében a Tippmixen és a Tippmixprón, ahol először lehetett fogadni a paralimpia eseményeire.

MW

A fogadók körében az úszás volt a legnépszerűbb

Forrás: Tippmix radar

A Szerencsejáték Zrt. szerint hatalmas érdeklődés övezte a paralimpiai eseményekre való sportfogadást. Az úszás népszerűsége nem véletlen, mivel az öt magyar aranyból három ebben a sportágban született. 

Az úszás megelőzte az atlétikát, az asztaliteniszt, a kajak-kenut és a vívást is.

Fogadóink körében az egyik legnépszerűbbnek bizonyuló fogadási lehetőség Kiss Péter Pál szereplésére vonatkozott, a magyar kajakos pedig szintén címet védett, miután első helyen zárt KL1 200 méteren. A tippek jelentős többsége érkezett arra, hogy Kiss Péter Pál megelőzi Luis Carlos Cardosót, és immáron kétszeres paralimpiai bajnokunk a várakozásoknak megfelelően magabiztosan utasította maga mögé ezüstérmet szerző brazil riválisát

– áll az Szerencsejáték Zrt. keddi közleményében.

Összességében a legtöbb nyeremény egy atlétikai versenyszámhoz, a női 1500 méteres síkfutáshoz kapcsolódott, ahol Biacsi Ilona a hetedik, Biacsi Bernadett pedig a nyolcadik helyen zárt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában