Falatnyi Olaszország
2022.02.15. 11:00
A tökéletes pizza titka
Szabó Szabolcs
Kvázi bő egy évtizede törekszem arra, hogy viszonylag ehető saját pizzát tegyek az asztalra. A szakirodalom megolvasva, a kortárs és kevésbé kortárs szerzők tapasztalatai bevezetve a konyhás kockás füzetbe. Mégis, valami kis falatnyi hiba akad. Most egy szupergépet is integráltunk a folyamatba, ám végül saját kézmeleggel kellett sütésérett állapotba hozni a tésztát. Az eredmény: hármas alá, a közeli Bariban egy rendes Mamma erre lenézően legyintene, ám a család betermelt két tepsivel. Bár a hitelesség szabályai szerint érdemes hozzátenni: délután fél három magasságában tálaltam az ebédet. Nálunk akkor bármi elfogy, akár egy pizza is.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre