Hatodszor is megnyerték az Alcufer Kupát

3 órája

Győzött a Liberty

Az idén már 12. alkalommal megrendezett Alcufer Kupára már ötszörös címvédőként, kétszeres ezüst és egyszeres bronzérmesként érkezett a jó erőkből álló csapat. A végeredmény szerint Győzött a Liberty.

Várkonyi Zsolt

Győzött a Liberty: ezúttal Liberty Dunaújvárosként, de még Dunaferr mezben játszott a Tóth Imre által vezetett kispályás labdarúgócsapat a Gyirmóton megrendezett – ma már hagyományos – kispályás Alcufer Kupán.

Győzött a Liberty
Győzött a Liberty
Fotó: amatőr

Győzött a Liberty

Tóth Imre, a csapat vezetője örömmel közölta a hírt, hogy hatodszor is behúzták a tornagyőzelmet. Egyben megköszönte a támogatók segítségét, a játékosok hozzáállását, azt, hogy a vállalaton kívül ilyen nagyszerűen képviselték Dunaújvárost és a térséget is.

A minden évben profi módon megszervezett futball ünnep igazi közösségi eseménnyé nőtte ki magát, amelyre szívesen érkeznek a nevező csapatok az ország legkülönbözőbb részéből. Igaz, a végére mindig csak egy marad. 

Gratulálunk olvasóink nevében is!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában