Nemzetközi

2 órája

Három DKSE tornász indulhat a világkupán

Október első hétvégéjén rendezik meg a Waberer's torna challenge világkupát, a nők között induló három magyar a dunaújvárosi klub sportolója.

Gallai Péter

A múlt heti hazai szerbajnokság után Kutasi Hanna, Mayer Gréta és Makai Lilla rangos nemzetközi versenyen, a világkupán bizonyíthat

Fotó: DKSE

Három magyar indul a női mezőnyben a Waberer's torna challenge világkupán, a Magyar Torna Szövetség információi szerint a Dunaújvárosi KSE kiválóságai, Mayer Gréta, Makai Lilla és Kutasi Hanna versenyez majd Szombathelyen. 

Mayer Gréta háromszeres lesz, ő ugyanis ugráson, felemáskorláton és talajon mutathatja be gyakorlatait. Kutasi Hanna gerendán és talajon indul, míg Makai Lilla egy szeren versenyzik majd, felemáskorláton lesz érdekelt.

A szombathelyi vk-n 31 ország sportolóit láthatják a nézők. Lelkes és hozzáértő közönség fogadja majd a mezőnyt, ugyanis a főtámogató jóvoltából több egyesület versenyzői előtt is lehetőség adódik arra, hogy a helyszínen szurkoljanak. A világkupát október 4. és 6. között rendezik meg az Schaeffler Arena Savariában.

Egyébként Mayer Gréta három országos bajnoki címével a legeredményesebb versenyző lett az előző hétvégi Waberer’s felnőtt szerbajnokságon a budapesti Tornacsarnokban. Klubtársa, Makai Lilla egy első és második hellyel zárta a viadalt. Kutasi Hanna talajon negyedik, gerendán hetedik lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában