Várják a jelentkezőket

3 órája

Adventi Ablakok lesznek idén is Előszálláson

Érdekes és nagyon kedves bejegyzést olvashatunk a Facebook-on. Az Előszállási Ifjúsági Egyesület szervezésében idén is lesz Adventi Ablakok programsorozat a karácsony előtti időszakban a településen. A korábbi alkalom ugyanis nagyon népszerű volt.

Körmendi Erzsébet

Fotó: MW-archív

Az Adventi Ablakok lényegét sok ember már ismeri, és szép kezdeményezésnek tartja az ünnepre való közös felkészülés, ráhangolódás jegyében: december 1. és 24. között minden nap felgyulladnak a fények a település valamelyik házának, intézményének, üzletének ablakában, hasonlóan ahhoz, ahogy az adventi kalendáriumban is minden nap kinyitunk egy ablakot. 

Adventi
Adventi Ablakok gyönyörű látványosságokat ígérnek karácsony közeledtével
Fotó: MW-archív

Adventi Ablakok

Karácsony közeledtével napról napra több ház ablaka fog díszbe öltözni és világítani, míg végül szentestén mind a 24 ablak egyszerre fog ünnepi fényekben ragyogni. Várják azon előszállási lakosok, intézmények, üzletek tulajdonosainak jelentkezését, akik szívesen részt vennének az Adventi Ablakok programban, és vállalják valamelyik jól látható, utcára néző ablakuk, kirakatuk díszítését. A sorszámnak (dátumnak) meg kell jelennie a dekorációban, egyéb tekintetben mindenki saját ötletei alapján díszíthet.

A közösségi oldalon ezt olvashattuk: Kinek kedves e játék, és buzog benne a szándék, az jelezze az október 31-ig az Előszállási Ifjúsági Szervezet Facebook-oldalán, hogy „fény csillogna ablakán”. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában