Beteg gyerekek részére

2 órája

Ajándékozz egy plüsst - Gyerekektől gyerekeknek

A Szabó Magda Református Tagintézmény diákjai és két kísérőtanár plüssöket hoztak ma a kórházban kezelés alatt álló gyermekeknek. Rohonczi-Kovács Kornélia tanárnő ötlete alapján az iskola Magda napok alakalmából „Ajándékozz egy plüsst” akciót hirdetett.

Duol.hu

Forrás: pantaleon.hu

Az október 5-én meghirdetett ajándékozásnak akkora sikere volt, hogy három nap alatt a közel háromszáz diák és tanáraik – „az iskola apraja és nagyja”, ahogy azt Farkas Márta igazgató mondja –  összefogásából több zsáknyi plüss játék gyűlt össze az „Ajándékozz egy plüsst” akció keretében. Melyeket a két tanár, valamint Szatmári Noel és Rohonczi Panna, két ötödik osztályos tanuló október 15-én be is szállított a kórház auditóriumába.

Ajándékozz egy plüsst
Az Ajándékozz egy plüsst akció keretében sok zsáknyi plüsst kaptak a gyerekek
Forrás: pantaleon.hu

Ajándékozz egy plüsst

Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató köszönettel elfogadta a tovább ajándékozásra hozott játékokat, melyekből még a munkahelyi bölcsődébe járó gyermekeknek is jutott. Igazgatónő elmondta, hogy kórházon belül nemcsak a gyermekosztályon kezelünk gyerekeket, hanem a baleseti sebészeten, az általános sebészeten, a fül-orr-gégészeti osztályon is. A felsorolt osztályok osztályvezető főnővérei, vezető ápolói szívesen fogadták a kisbetegeiknek szánt vigasztaló ajándékokat.

Hálásan köszönjük a gyermekek nagylelkűségét, önzetlen felajánlásukat a beteg gyerekek részére - írja a kórház a honlapján.

Forrás: Pantaleon

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában