Élmény a volt

2 órája

Állatkert: születésnapra invitáltak bennünket

Az Előszállási Egzotikus Állatpark október 5-én, szombaton ünnepelte második születésnapját. Az állatkert jeles eseményén jártunk.

Balogh Tamás

Fotó: Balogh Tamás

Különleges eseményre, az állatkert születésnapjára invitáltak bennünket!

állatkert
Az állatkert születésnapján a park lakóihoz is közelebb kerülhettek a gyerekek
Fotó: Balogh Tamás

Hogy mitől volt különleges? 

A vendégségbe érkezők kapták az ajándékot az Előszállási Egzotikus Állatpark második születésnapján az elmúlt szombaton! 

Például? A házigazdák kedves figyelmességét a látványetetésekkel és a közben elmondott nagy titkokkal az éppen torkoskodókról. A tippeket a többi kedvencek magunkhoz csalogatására. Az örök sláger kézműves programokat, az eddig nem viselt csillámtetkókat, a Molnár Orsi koncertjét, vagy a Trixi interaktív kölyökzenés buliját, És: egy szeletet a  finom születésnapi tortából. 

Fotó: Balogh Tamás

Persze panaszt is hallottam az állatkert születésnapján

Egy gyönyörű szőke kislánytól: „mert az Apa nem hozott távcsövet az új kilátóra”. A nagyon komoly fiatalembertől „nézd meg, hogy mennyire összekente magát a sárral!”. A két perce érkezett ifjú hölgy a beszélő papagájról „már  mióta tanítom, és még mindig nem jól mondja!”, Végül egy szemüveges kisfiú a tevéről: „nagyon szép állat, csak kár, hogy ő nem beszél hozzám”!

Az állatkert születésnapján mindenki jól érezte magát
Fotó: Balogh Tamás

Aki elhozta a szeretetet a szívében és hozzá egy kis kíváncsiságot, annak most is kellemesen telt ott az ideje.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában