Lángoló harapások

3 órája

Erősevő verseny lesz szombaton az MMK-ban

A közelgő erősevő verseny igazi kihívást ígér mindazoknak, akik bírják az erős ízeket, és azoknak is, akik csak nézőként szeretnének részt venni ezen az izgalmas eseményen. A termelői piac egyik legkülönlegesebb programja a 16 órakor kezdődő hétfordulós erősevő verseny, ahol a résztvevők friss, helyben termesztett paprikákból válogatott csípős kihívásokkal néznek szembe.

Duol.hu

A versenyen összesen hét forduló vár a bátor indulókra, ahol minden körben két paprikát kell elfogyasztaniuk. A paprikák erőssége fokozatosan növekszik, így az első körök még könnyebbek, de a végére igazi ízkavalkád és forró pillanatok várnak a versenyzőkre. A verseny közben még egy különleges kihívás is lesz, a versenyre készített, extrém csípős kerül a versenyzők elé. Az erősevő verseny utolsó fordulójában a világ egyik legerősebb paprikája, a Carolina Reaper kerül terítékre. 

erősevő verseny
Erősevő verseny: csak a legszívósabb győzhet

Erősevő verseny

A versenyzőknek nemcsak az erős ízekkel kell megküzdeniük: minden forduló után kétperces szünetet tartanak, de a paprikákat a kijelölt idő alatt el kell fogyasztani. Aki nem bírja tovább, vagy a tejhez nyúl enyhítésként, az kiesik a versenyből. Ez garantálja, hogy csak a legelszántabbak maradnak a végső fordulókra, és közülük kerül ki az igazi erős evő bajnok.

A verseny nemcsak az izgalmakról szól: a győztes egy értékes chili csomagválogatással térhet haza az ErőSch Chili Labor jóvoltából, míg a nézők szórakoztató pillanatokban részesülhetnek, ahogy a versenyzők szembesülnek a különféle csípős szintekkel. Az eseményen országosan ismert erősevő versenyzők is indulnak, akik már sok hasonló megmérettetésen bizonyítottak, így garantált az izgalom és a látvány.

A szervezők gondoskodnak a tejről és egyéb szükséges eszközökről is, hogy a verseny a lehető legbiztonságosabb és legszórakoztatóbb legyen.

Ne hagyd ki ezt a különleges eseményt! Az erős ízek és a lángoló harapások mindenkit garantáltan felpezsdítenek. Találkozzunk az MMK-ban szombaton a termelői piacon, ahol nemcsak az erősevők mutathatják meg, mit bírnak, hanem a környékbeli termelők minőségi termékei is várnak mindenkit!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában